Produktnummer: 374866
Keiser

M3i Studio Plus

38 990,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Keiser M3i är en revolutionerande spinningcykel med Studio-display.

Keiser m3i Studio Plus är en ny version av Keisers välkända m3i-modell. På den nya Studio Plus-modellen hittar du en helt ny och uppgraderad display. Studioskärmen har följande funktioner: Coach by Color Ange din FTP eller maxpuls (HF max) för att styra intensiteten enligt färgzoner

Keiser var först med att placera svänghjulet bak, så att svetten inte rinner ner för svänghjulet och hjullagren. Keiser M3i har en V-formad cykelram som gör det möjligt att anpassa sittställningen till praktiskt taget alla kroppsformer, längder och bredder. För gruppträning kan data från datorn visas på en stor skärm. Med Keiser M Series-appen kan den sjuke köra ett FTP-test och välja ett cykelprogram. Under cykling talar appen om vilka zoner du ska befinna dig i. Träningsdatan kan sparas och exporteras vidare.

Keiser M3i är gjord för gymmet eller för dig som cyklar mycket eller som vill ha det allra bästa inom teknik och design. M3i är Keisers flaggskepp för inomhuscykling och används av gym, idrottsklubbar och elitidrottare över hela världen.
Svänghjul i aluminium med unikt magnetiskt bromssystem.
Sitsen och styret kan justeras i höjd och längd. Sitthöjden kan justeras, så att den passar dig med en innerbenslängd mellan 69-113 cm. Nu med helt ny uppgraderad skärm som visar följande: 

Fullfärgsskärm för att spåra FTP- och HR-zoner.

Anpassad för fem, sex eller sju effektzoner.

Personliga mätningar

Ange din information för att få personliga mätningar och nya sätt att spåra intensitet.

72 växlar

Flera växlar gör det enkelt att hitta den perfekta motståndsnivån.

Inga sladdar, inga batterier

Byt aldrig batterier igen. Vår pedaldrivna superkondensator ger kontinuerlig aktivering.

Den senaste anslutningen

Ansluter till appar och enheter via ANT+™ och Bluetooth® CSCS, CPS och FTMS

M3i Studio plus-skärmen visar:

- RPM - Kadens
- Watt
- Ger
- Zon
- Kaloriförbrukning
- Puls, (kräver pulsbälte som sänder vid 5 kHz, t.ex. Polar H9 eller H10 pulsbälte).
- Tid

Läs även mer om den nya skärmen här.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser