ExerTube ECO

TP #373562

Nu 199,00 kr

Spara 100,00 kr tidigare 299,00 kr
100+ i onlinelager
Styrka

Träningsbanden tillverkas av naturgummi och finns i olika styrkenivåer för att passa olika träningsnivåer. För nybörjare rekommenderas en lätt styrka, medan medium styrka passar tränade personer och hård styrka är rekommenderad för vältränade personer.

Med dessa träningsband kan du träna både över- och underkroppen och använda dem för olika uppvärmningsövningar. De har solida handtag och extra förstärkning i mitten för optimal hållbarhet.

Fabriken har en gedigen kvalitetskontroll för att säkerställa hög kvalitet, och banden är 100% naturliga och tillverkade i gummins hemland Thailand. Dessutom är banden miljövänliga och 100% nedbrytbara, utan några syntetiska material. Varje band är 130 cm långt.

Motstånd ExerTube:
Lätt: 3.5 kg – 14 kg
Medium: 5 kg – 18 kg
Hård: 6 kg – 23.5 kg

TP #373562
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter