Produktnummer: 300056
Abilica

DoorGym Advanced

Nu 449,- tidigare 799,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Abilica DoorGym Advanced gör det möjligt att träna pullups och chins i dörröppningen utan behov av montering. Med mjuka handtag i mossgummi och armhängare för magövningar, finns det möjlighet till stor variation.

Trapetsen kan enkelt fästas och tas bort utan behov av fästen och passar dörröppningar med bredd mellan 73 cm och 90 cm och vägg tjocklekar mellan 10-15 cm på standard väggar. Den maximala rekommenderade användarvikten är 100 kg.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica