Produktnummer: 409422
Monark

LC6 Novo Duo

93 625,-

Beställningsvara
Snabb leverans

LC6 Novo Duo är en smart ergometer som kommunicerar antingen trådlöst eller via kabel.

Allt för att täcka det behov du som användare har. Välj att kommunicera med din ergometer via BLE, ANT+ eller USB. Oavsett så kommer din LC6 ge dig den mätsäkerhet och cykelkänsla som alltid har kännetecknat Monark.
Den mycket robusta ramen tillsammans med det tunga svänghjulet skapar en otroligt bra cykelkänsla. Monarks unika pendelsystem gör att du kan kalibrera din LC6 och med säkerhet veta att nuvarande värden kommer vara fullt jämförbart med dina kommande. Allt sammantaget gör LC6 till den perfekta ergometern för dig och ditt system.

LC6 är den perfekta ergometern för fysiologiska tester och väljs av laboratorier där precision och repeterbarhet är avgörande faktorer vid val av produkt. LC6 Novo Duo är utrustad med Novo Duo-systemet vilket möjliggör snabb och exakt justering av motståndet. Motståndet kan antingen vara RPM-beroende eller RPM-oberoende. LC6 Novo Duo kan användas som fristående ergometer eller styras av externa enheter som syreupptagningssystem, EKG-system eller datorer.
Monarks pendelsystem ger en unik kalibreringsmöjlighet som garanterar maximal noggrannhet och repeterbarhet.

Monark

Monark

Gå till Monark