Produktnummer: 409421
Monark

Evo

43 625,-

Beställningsvara
Tillbehör

Skyddsmatta 70x150cm

Genom att använda denna underlagsmatta kan du skydda ditt golv mot fukt och repor samtidigt som du minskar ljudnivån vid användning av hemträningsutrustning.

Att använda en skyddsmatta under din träningsutrustning och under träning är en kostnadseffektiv försäkring för att skydda ditt golv mot den tyngd som genereras.

Skyddsmattan fungerar väl på alla typer av golv, särskilt parkett och laminat. Om du har värmekablar under golvet där du tränar är det viktigt att regelbundet lufta mattan för att undvika missfärgning på golvet.

Denna matta passar speciellt bra till motionscyklar, spinningcyklar och Crosstrainers.

599,-
FloorPads ECO 4 pcs set

Abilica FloorPads ECO är den optimala träningsytan för träningscyklar, ellipstränare och annan träningsutrustning med 4 fötter.

Denna produkt skyddar golvet, minskar buller och vibrationer, samt är luktfri och tvättbar. FloorPads ECO är tillverkade av högkvalitativt och miljövänligt EVA-material, vilket garanterar en lång livslängd. Setet innehåller fyra st pads som alla mäter 10x10x1 cm.

149,-
Snabb leverans

UTPLÅNA GRÄNSERNA MELLAN UTE OCH INNE – BEHÅLL KÄNSLAN

Monark EVO är särskilt framtagen för att återge en realistisk cykelkänsla vid virtuella race som körs inom e-cykling. Virtuella lopp äger rum med tusentals cyklister, 365 dagar om året – eller när det passar dig bäst. Du behöver aldrig mer längta och vänta tills den torra asfalten är tillbaka för att kunna cykla. Välj din grad av utmaning, och cykla varje dag under optimala förhållanden.

Monark EVO+ med 14kp pendel är inte bara en cykel – det är ett mästerverk av teknik och design. Med en tyngre pendel än en vanlig EVO, har vi skapat den ultimata utmaningen för de starkaste cyklisterna i världen. Oavsett om du är en professionell tävlingscyklist eller en hängiven träningsentusiast, kommer denna cykel att få ut det bästa av dig.

Med våra programmerbara ”spurtknappar” kan du på nolltid gå från enkelt motstånd till maximalt utmanande. Varför kompromissa när du kan ha det bästa? Monark EVO+ är cykeln som tar din träning till nästa nivå. Upplev kraften, precisionen och mångsidigheten hos en riktig världsklasscykel. Gör dig redo att dominera den virtuella vägen och nå dina träningsmål som aldrig förr med Monark EVO+.

Monark

Monark

Gå till Monark