Produktnummer: 112305
Keiser

Media Holder M3

499,-

Förväntas på lager 03.05.2024
Snabb leverans

Förbättra din inomhuscykelupplevelse med Keiser Media Holder! Med Keiser Ipad Media Holder kan du tryggt använda din iPad, Android-enhet eller läsa en bok under din träning på Keiser Indoor Cycle. Keiser Media Holder gör det möjligt för dig att fokusera på din träning utan att behöva hålla i din enhet eller bok.

Keiser Media Holder fästs enkelt och snabbt på din M3 eller M3i på några få sekunder - inga extra verktyg behövs. Den passar perfekt på cykelns mediaställ och behöver inte justeras. När den väl är på plats, kommer den att sitta där tills du själv väljer att ta bort den, och den kan enkelt flyttas till en annan cykel om du väljer att uppgradera.

Och det bästa av allt är att du inte behöver oroa dig för att din enhet eller bok ska ramla av medan du tränar, eftersom Keiser Media Holder har en skumgummibaksida som håller din utrustning stadig och säker under träningen.

Så om du vill ha en bekväm plats för att läsa material eller använda din personliga elektronik under din inomhuscykling, är Keiser Media Holder det perfekta tillbehöret för dig!

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser