Produktnummer: 374752
NordicTrack

RW700 Roddmaskin

19 999,-

Beställningsvara
Tillbehör

Skyddsmatta 80x250

Genom att använda denna underlagsmatta kan du skydda ditt golv mot fukt och repor samtidigt som du minskar ljudnivån vid användning av hemträningsutrustning.

Att använda en skyddsmatta under din träningsutrustning och under träning är en kostnadseffektiv försäkring för att skydda ditt golv mot den tyngd som genereras.

Skyddsmattan fungerar väl på alla typer av golv, särskilt parkett och laminat. Om du har värmekablar under golvet där du tränar är det viktigt att regelbundet lufta mattan för att undvika missfärgning på golvet.

Denna matta passar speciellt bra till roddmaskiner.

999,-
Snabb leverans

NordicTrack RW700 Rower levererar den smidigaste roddupplevelsen hittills. NordicTrack har dedikerat sig till att inkludera spännande nya funktioner, inklusive den innovativa 10-tums HD-pekskärmen med "Tilt and Pivot"-funktion och högkvalitativt 30W-ljud. Dessutom har de satsat på en förbättrad svänghjulskonstruktion som kombinerats med det nya skjutsystemet för att säkerställa en tyst och sömlös rörelse.

Med den nya RW700-modellen har NordicTrack utformat en träningsmaskin med maximal komfort i åtanke. Sätet och SoftTouch™-handtaget har en ergonomisk design, och de stora svängbara pedalerna har justerbara fotremmar för att ge dig en bekväm träningsupplevelse. Den automatiska motståndsmekanismen gör det enkelt att anpassa övningarna efter dina behov, och du kan följa on-demand träningspass utan problem.

Denna roddmaskin kommer inte bara att förbättra din träningsrutin, den kommer också att bli en elegant och robust tillägg till vilken träningsmiljö som helst. iFit erbjuder en mångsidig träningsupplevelse, med allt från studiorddpass till globala roddträningar. Dessutom finns det alternativ för träning utanför maskinen, som yoga, mindfulness och styrketräning. iFit är en prenumerationstjänst som inte ingår i priset. Gratis provperiod. För priser, villkor och möjligheter se www.ifit.com.

NordicTrack

En innovativ varumärke med internationell räckvidd som är mest känd för sina konditionsprodukter. Varumärket är under amerikanska Icon Health and Fitness, världens största leverantör av träningsutrustning. NordicTrack betonar finesser och innovativ teknologi i utvecklingen av sina produkter och är därför prissatta i en högre prisklass. Passar kräsna och aktiva användare som söker det lilla extra inom tekniska innovationer och goda träningsupplevelser. Det är alltså en produkt för användaren som vill vara tekniskt framåt i utvecklingen av träningsutrustning.

Gå till NordicTrack