Produktnummer: 794850
Abilica

Latsdrag

749,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Genom att använda en latsdragstång kan du träna både ryggmuskler och armböjare på ett effektivt sätt. Genom att placera händerna strax utanför axelbredden får du en bra rörelseomfång och hög muskelaktivering i alla muskler som används under övningen.

Det finns flera varianter av latsdrag som du kan prova på. Att greppa stången med underhandsgreppet ger ökat fokus på armböjarna, medan enhandsgreppet möjliggör träning av en sida åt gången för att sätta extra fokus på de arbetande musklerna.

Latsdraget är 126 cm lång och väger ca 5,2 kg.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica