Produktnummer: 794830
Abilica

Roddhandtag triangel

499,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Abilica Triangle RowHandle är ett rejält roddhandtag för multigym i stål med kromfinish.

Det här roddhantaget är en av de mest klassiska och vanligt förekommande på gym. Handtaget har en bra bredd mellan handtagen och en lång yta med räfflad greppyta, vilket gör det lämpligt för alla.

Roddhandtaget kan användas för dragövningar som pull-downs och sittande rodd, både som enarmad övning eller tvåarmad eller utföra T-Bar-rodd med en fri skivstång placerad mellan handtagen. Det är 12 cm avstånd mellan handtagen, varje handtag har 18,5 cm greppbredd och en diameter på 25 mm.

Storlek: 18,5 cm lång, 17 cm bred
Diameter grepp: 25 mm
Vikt: 800 g

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica