Roddhandtag triangel

TP #794830

Nu 399,00 kr

Spara 100,00 kr tidigare 499,00 kr
20+ i onlinelager

Det här roddhantaget är en av de mest klassiska och vanligt förekommande på gym. Handtaget har en bra bredd mellan handtagen och en lång yta med räfflad greppyta, vilket gör det lämpligt för alla.

Det är perfekt för att utföra roddövningar i en kabelstation, träna smala latsdrag eller utföra T-Bar-rodd med en fri skivstång placerad mellan handtagen.

TP #794830
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter