Produktnummer: B21000
Abilica

Hex hantelpaket 1-10 kg med hantelställ

10 459,-

4 I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Snabb leverans

Optimera din styrketräning med vårt Hex Hantelpaket 1-10 kg, komplett med ett robust hantelställ. Detta paket innehåller tio par hexagonala hantlar, med viktspann från 1 kg till 10 kg, perfekt för varierande träningsbehov.

Hex-hantlarna har en slitstark gummibeläggning som skyddar både hantlar och golv, samtidigt som de erbjuder ett fast och bekvämt grepp. Deras sexkantiga form förhindrar oönskat rullande, vilket gör dem säkrare och mer praktiska att använda.

Det medföljande hantelstället är designat för att hålla dina hantlar organiserade och lättåtkomliga, vilket bidrar till en säker och effektiv träningsmiljö. Stället är robust och stabilt, tillverkat av högkvalitativt stål för att tåla daglig användning.

Med Hex Hantelpaket 1-10 kg och det tillhörande hantelstället får du en komplett lösning för att bygga styrka och förbättra din fysik, oavsett om du tränar hemma eller på gymmet.

Läs mer om hantelstället här -

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica