Produktnummer: 373375
Abilica

FocusPads

649,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Vi erbjuder högkvalitativa slagkuddar med funktionell design. Varje kudde är 20 x 25 cm stor och innehåller en gjuten stoppning som är ergonomiskt utformad för att ge optimal kontroll och passform.

Kuddarna har justeringsmöjligheter på handleden för att passa olika användare och är tillverkade av slitstarkt PU-material. De har också skydd över fingertopparna för extra säkerhet och levereras alltid i par.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica