Produktnummer: 373287
Abilica

Fitnessboll 75 cm

Nu 199,- tidigare 349,-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Tillbehör

FitnessBall Cover 75 cm

Abilica FitnessBall Cover är, som namnet antyder, ett cover för din fitnessboll.

Kåpan är gjord av polyester i grå med struktur, vilket innebär att Abilica FitnessBall också kan användas som möbel. Kåpan har en dragkedja som gör det enkelt att sätta på.

299,-
FitnessBall Base

Perfekt för förvaring av fitnessboll. Gör att träningsbollen inte rullar, men passar också bra om du vill ha en mer stabil boll eller använda den som stol. Tillverkad av PP-material och passar alla våra fitnessbollar. Diameter: 24 cm. Höjd: 2 cm.

49,-
Snabb leverans

Fitnessbollen finns i en diameter på 65-75 cm och är grått färgad. Den är användbar för en mängd olika övningar, särskilt för ryggträning, stabiliseringsträning och balansträning. Bollen är även en lämplig ersättning för en vanlig stol och är explosionssäker. Varje boll levereras med en pump och kan stödja upp till 165 kg personvikt.

För att välja rätt storlek på bollen bör du ta hänsyn till din kroppshöjd. För personer mellan 150-170 cm rekommenderas en 65 cm boll, medan personer mellan 170-190 cm bör välja en 75 cm boll. Det är vanligtvis mer utmanande att använda en större boll.

För att fylla bollen med luft på rätt sätt bör du undvika att fylla den för hårt eller för mjukt. Den ideala mängden luft gör att du kan sitta på bollen utan att sjunka ner för mycket, men ändå inte för hårt. Mindre luft ger en mer stabil boll medan mer luft ger en snabbare och mer krävande träning. Du har här en fantastisk möjlighet att utveckla din träning.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica