ResistanceBands Set

TP #373773

Nu 349,00 kr

Spara 100,00 kr tidigare 449,00 kr
5+ i onlinelager

Det här är ett set med tre kraftiga träningsband tillverkade av högkvalitativ textil. Banden kan sträckas upp till 210% och har olika styrkor som passar perfekt för utomhusbruk.

De är mer hållbara än vanliga gummiband och levereras tillsammans med en praktisk förvaringsväska. Abilica ResistanceBand Set är utformade med längre och bredare elastik än vanliga gummiband, vilket möjliggör fler övningar.

Dessutom är de bekvämare att använda än traditionella gummiband.

Motstånd
Lätt (ljus beige färg) ca 8-17 kg
Medium (mörk beige färg) ca 12-23 kg
Hård (grå färg) ca 16-28 kg

TP #373773
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter