Produktnummer: 374869
Abilica

WaterDeck

Nu 2 999,25 tidigare 3 999,-

Förväntas på lager 30.05.2024
Tillbehör

FootPump

Fotpump med 3 olika uttag. Ett uttag passar för AirTracks. Abilica AirTracks pumpas upp på bara minuter med denna pump.

186,-
Snabb leverans

Med Abilica WaterDeck kan du njuta av sommaren från din alldeles egna privata flytbrygga!
Abilica WaterDeck är en badplattform och flytbrygga fylld med luft för aktiviteter och nöjen i vattnet. Här får du din alldeles egna privata flytbrygga utan bygglov!
Den är 2 meter lång och 1,5 meter bred, vilket ger gott om plats för solbad och aktivitet för flera personer.

Abilica WaterDeck är tillverkad av massivt DWF-material (Double Wall Fabric), handgjort och förstärkt i alla skarvar. Plattformen har 4 gummihandtag placerade på sidan, vilket gör den lätt att flytta runt på land och hålla fast i när man är i vattnet. 4 handtag placerade på ytan gör att du kan dra dig upp ur vattnet när du kliver upp på plattformen. Den är också utformad med 4 metallringar, en i varje hörn för att fästa rep, till exempel med ett ankare eller andra flytande/vattensportprodukter.
Abilica WaterDeck fylls med luft på några minuter med den elektriska pumpen. Lite mer ansträngning krävs med Abilica FootPump.

Pumpen säljs separat. Reparationssats ingår.

Mått: 2 x 1,5 m (L x B) 15 cm (H)
Handtag: 4 + 4 (sida och yta)
Metallringar: 4
Material: DWF (dubbelväggigt tyg)
Ventil: Bravo AirTrack/SUP-ventil
Fylld med luft
Reparationssats ingår
Produktvikt: ca 10 kg.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica