Technique Plates

TP #373814

1 299,00 kr

4 i onlinelager
Vikt

Teknikskivorna är en hörnsten i alla tyngdlyftningsprogram och har gjort ett stort intryck på tyngdlyftningsgemenskapen sedan de introducerades på marknaden för ett decennium sedan. Dessa patenterade lättviktsplattor är tillverkade av återvunnen plast och är utformade för att vara identiska i form och storlek som pläterade olympiska skivor. Detta gör dem till en idealisk träningsredskap för teknikträning utan extra belastning på kroppen.

Tack vare det robusta kompositmaterialet är teknikskivorna extremt hållbara och kan överleva tusentals droppar om de används på rätt sätt. De behöver inte rengöras eller målas, och deras enstyckeskonstruktion ger en elegant och hållbar design.

Teknikskivorna tillverkas av återvunnen plast i Amerika, vilket minskar miljöförstöring och omvandlar avfall till styrka samtidigt som kostnaderna minskar. Dessa skivor är inte bara till för tyngdlyftare utan också för att förbättra rörelseförmågan hos alla idrottare.

TP #373814
American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Se alla produkter