Produktnummer: 374826
Spirit Commercial

Spirit AB900+ Air Bike

17 990,-

Förväntas på lager 23.07.2024
Tillbehör

Skyddsmatta 70x150cm

Genom att använda denna underlagsmatta kan du skydda ditt golv mot fukt och repor samtidigt som du minskar ljudnivån vid användning av hemträningsutrustning.

Att använda en skyddsmatta under din träningsutrustning och under träning är en kostnadseffektiv försäkring för att skydda ditt golv mot den tyngd som genereras.

Skyddsmattan fungerar väl på alla typer av golv, särskilt parkett och laminat. Om du har värmekablar under golvet där du tränar är det viktigt att regelbundet lufta mattan för att undvika missfärgning på golvet.

Denna matta passar speciellt bra till motionscyklar, spinningcyklar och Crosstrainers.

599,-
FloorPads ECO 4 pcs set

Abilica FloorPads ECO är den optimala träningsytan för träningscyklar, ellipstränare och annan träningsutrustning med 4 fötter.

Denna produkt skyddar golvet, minskar buller och vibrationer, samt är luktfri och tvättbar. FloorPads ECO är tillverkade av högkvalitativt och miljövänligt EVA-material, vilket garanterar en lång livslängd. Setet innehåller fyra st pads som alla mäter 10x10x1 cm.

149,-
Snabb leverans

AB900+ är en klassisk design av en luftcykel som är känd för sin pålitliga prestanda. Den är utrustad med ett dynamiskt luftdrivet motståndssystem som ger användaren en kraftfull träning, oavsett om det är lågbelastningsrehabilitering eller högintensiv intervallträning med hög watt-effekt.

Motståndet anpassar sig efter användarens ansträngning och ger både överkropp och helkroppsträning. Dessutom har den en kompakt design som gör det enkelt att placera AB900+ på olika platser i träningsanläggningen för enkel integrering i programvaran.

Spirit AB900+ har en inbyggd trådlös pulsmottagare som är kompatibel med 5KHz pulssändare (som säljs separat). Denna funktion hjälper dig att hålla dina träningspass säkra och effektiva. LCD-skärmen på 5,2" x 2,6" visar upp till 9 databitar samtidigt för att hålla dig informerad och motiverad. Cykeln har ett svängarmsstyre med flera lägen som gör det möjligt att träna både över- och underkroppen samtidigt genom en tryckande och dragande rörelse.

Det stora 27" svänghjulet har 9 stålblad och en integrerad vindruta för att förhindra bakslag och öka användarkomforten. Sätespositionen kan enkelt justeras (fram/bak/upp/ner) med hjälp av låsande pop-pin och spaklås, så att du kan anpassa cykeln precis efter dina specifika behov.

För att skydda ditt golv och dämpa ljudet från cykeln under träningspasset, rekommenderar vi att du använder ett golvskydd under maskinen. Detta är särskilt viktigt eftersom en träningsmaskin aldrig står helt stilla under användning och svett eller vatten kan skada golvet om det är känsligt för fukt.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial