Produktnummer: 374773
Spirit Commercial

CT 1000 ENT Löpband

169 902,50

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Spirit CT1000ENT är det ultimata valet för en motiverande träningsupplevelse. Det moderna och ergonomiska löpbandet erbjuder högteknologisk prestanda och fokuserar på komfort.

Det här löpbandet är enastående inom varje kategori med en stark och tillförlitlig 5,0 hk AC-motor, en hållbar och robust konstruktion samt högkvalitativa komponenter. Du kan vara säker på att utrustningen tål konsekvent användning.

Den stora löpytan på 56 cm x 157 cm gör det möjligt att ta fulla, atletiska steg. Lutningsgraden kan justeras mellan 0% och 15%, vilket ger en mer intensiv träning.

På den imponerande 21,5-tums pekskärmen kan du njuta av underhållning från förprogrammerade appar och spegelcasting från din enhet, eller ansluta direkt med HDMI. Skärmen är intuitiv och användarvänlig.

Toppfart: 24 km/t
Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial