Produktnummer: 374825
Abilica

Premium Mill 90

29 999,-

Förväntas på lager 23.07.2024
Tillbehör

Skyddsmatta 107x217cm

Genom att använda denna underlagsmatta kan du skydda ditt golv mot fukt och repor samtidigt som du minskar ljudnivån vid användning av hemträningsutrustning.

Att använda en skyddsmatta under din träningsutrustning och under träning är en kostnadseffektiv försäkring för att skydda ditt golv mot den tyngd som genereras.

Skyddsmattan fungerar väl på alla typer av golv, särskilt parkett och laminat. Om du har värmekablar under golvet där du tränar är det viktigt att regelbundet lufta mattan för att undvika missfärgning på golvet.

Denna matta passar speciellt bra till flesta löpband och större crosstrainer.

849,-
FloorPads ECO 6 pcs set

Abilica FloorPads ECO är en utmärkt yta som kan användas tillsammans med löpband. Dessa pads skyddar inte bara golvet från skador, utan minskar också buller och vibrationer som kan orsaka obehag.

Dessutom är de luktfria och enkla att rengöra eftersom de är tvättbara. FloorPads ECO är tillverkade av högkvalitativt och miljövänligt EVA-material som garanterar en lång livslängd. Setet innehåller 6 stycken pads som har måtten 17x10x1 cm.

249,-
Underhållskit med silikon

Det finns ett speciellt smörjmedel utformat för att användas på löpband. Det är tillverkat av silikon och appliceras mellan löpmattan och löpbordet. Det är viktigt att använda rätt mängd av smörjmedlet för att undvika överdriven friktion mellan mattan och bordet. Om friktionen blir för hög kan det leda till överbelastning av motor och elektronik, vilket i sin tur kan orsaka skador.

Rekommenderas till Abilica, Sole Fitness och Masterfit löpband som ska smörjas med silikon

399,-
Snabb leverans

Abilica Premium Mill 90 är Abilicas nya toppmodell! Ett kraftfullt och driftsäkert löpband som passar lika bra för den aktiva löparen hemma som för företagets träningscenter.

Den stora löpytan och maxhastigheten på 22 km/h gör att det passar även den mest kräsne löparen med höga krav på tillförlitlighet, funktion och komfort. Abilica Premium Mill 90 har en kraftfull AC-motor på 2 hk. Detta gör det lämpligt för långa sessioner och tung användning. Det här löpbandet hjälper dig att nå dina mål, oavsett om du tränar för ett maraton eller föredrar intervallträning. Den stora löpytan mäter 56 x 155 cm och löpbandet har en topphastighet på 22 km/h. Löpbandet har 36 förinställda program som ger möjlighet till stor variation. Dessutom finns det 3 självdefinierade program där du kan skapa dina egna favoritträningspass. Du kan snabbt och enkelt justera hastighet och lutning utan att behöva trycka på många knappar. Totalt finns 15 lutningsnivåer, vilket ger dig en maximal lutning på 9 procent. En stor och tydlig LED-display ger dig all information du behöver under träningspasset. Här kan du mäta tid, hastighet, distans, puls och mycket mer.

Abilica Premium Mill 90 kan anslutas till flera fitnessappar. Med AnyRun-appen kan du planera och delta i en mängd olika program. Med Zwift-appen kan du springa i den virtuella världen, och du kan antingen ta en skön löprunda på egen hand eller gå med i communityn och träna tillsammans med andra. Med Zwift kan du också hålla koll på dina träningsplaner. I Kinomaps betalapp kan du träna till inspirerande videor från spännande träningsrutter från hela världen.

Denna typ av löpband är inte hopfällbart, men transporthjulen gör att det kan flyttas vid behov. Abilica Premium Mill 90 väger 164 kg. Maximal användarvikt är 150 kg.

Toppfart: 22 km/t

Max hastighet: 22 km/h
Motor: 2,0 HK
Högsta motoreffekt: 4 HK
Motortyp: AC
Program: 36 förinställda och 3 självdefinierade Bluetooth
Appar: AnyRun, Zwift och Kinomap
Pulsmätare: Ja
Löpbandets mått: 56 x 155 cm
Höjd (golv-löpyta): 23 cm
Motoriserad lutning: Ja
Nivåer för lutning: 15
Max lutning: 9 %
Hopfällbar: Nej
Justerbara ben: Ja
Transporthjul: Ja
Mått när den är monterad: 212 x 90 x 159 cm (L x B x H)
Produktens vikt: 164 kg
Max användarvikt: 150 kg

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica