Produktnummer: 374666
Sole

F85 ENT Löpband

34 999,-

Förväntas på lager 07.05.2024
Tillbehör

Underhållskit med silikon

Det finns ett speciellt smörjmedel utformat för att användas på löpband. Det är tillverkat av silikon och appliceras mellan löpmattan och löpbordet. Det är viktigt att använda rätt mängd av smörjmedlet för att undvika överdriven friktion mellan mattan och bordet. Om friktionen blir för hög kan det leda till överbelastning av motor och elektronik, vilket i sin tur kan orsaka skador.

Rekommenderas till Abilica, Sole Fitness och Masterfit löpband som ska smörjas med silikon

399,-
Skyddsmatta 107x217cm

Genom att använda denna underlagsmatta kan du skydda ditt golv mot fukt och repor samtidigt som du minskar ljudnivån vid användning av hemträningsutrustning.

Att använda en skyddsmatta under din träningsutrustning och under träning är en kostnadseffektiv försäkring för att skydda ditt golv mot den tyngd som genereras.

Skyddsmattan fungerar väl på alla typer av golv, särskilt parkett och laminat. Om du har värmekablar under golvet där du tränar är det viktigt att regelbundet lufta mattan för att undvika missfärgning på golvet.

Denna matta passar speciellt bra till flesta löpband och större crosstrainer.

849,-
Snabb leverans

Sole F85 ENT löpband

Toppmodellen i den fällbara serien och SOLEs nummer ett säljare, nu med nya Z-formade ram och 15,6 tums pekskärm med app funktion samt utökad lutning från -6 till 15%!

Sole F85 löpband är en högpresterande modell som är både prisvärd och lämpad för hemmabruk. Det har blivit en försäljningssuccé på den amerikanska marknaden och är nu tillgängligt i Sverige. Det är en favorit bland användare och experter, och har fått utmärkelser som "bästa köp" och "bästa proffsval" från branschledande sajter.

Sole Fitness är ett varumärke som strävar efter att utveckla hållbara och innovativa produkter för användare på alla nivåer, från nybörjare till tävlingsidrottare. Det har varit den snabbast växande varumärket för hemmaträning och kommersiella gym i USA och Kanada under de senaste sju åren, och har till och med imponerat stora kunder som Hilton Hotel.

Med en stark motor på 4 konstant hästkrafter, en viktkapacitet på hela 170 kg och en stor löpyta på 152 cm x 56 cm passar löpbandet alla oavsett träningsnivån.

Löpbandet F85 erbjuder också möjligheten att ansluta till en WiFi-anslutning. Den 15,6-tums pekskärmen innehåller 7 förinställda appar, som YouTube och Netflix, men tillåter även skärmspegling, vilket ger användarna utökad valmöjligheter för sina träningspass. Den ansluts också till New Sole+-appen som finns i Android- och Apples appbutiker. Sole+ appen ger möjlighet att skicka data vidare till Apple Health, Google Fit, Strava, MapMyFitness, Fitbit, mfl.

Den är utrustad med standardprogram som erbjuds på alla Sole löpband, men har också möjlighet att spara upp till 12 flera anpassningsbara program, vilket ger användarna flexibilitet och variation i sina träningspass.

F85 inkluderar också de militära konditionstesterna, standardtesterna som fastställts av flygvapnet, marinkåren och kustbevakningen. Med en ny konsol design, en surfplatta hållare, flera kylfläktar och en trådlös 2 Amp laddningsplatta är det inte konstigt att våra kunder väljer F85 framför något av våra andra löpband.

Vi rekommenderar detta löpband till dig som:
- vill ha en interaktiv skärm med app alternativ
- vill ha en 15,6" pekskärm
- vill kunna ladda din smartphone trådlöst
- vill ha möjlighet till -6 nedförsbacke och upp till 15 % i lutning
- vill ha en topphastighet på 22 km/h

Observera: Detta löpband är designat och tillverkat för hemmaträning. Den är inte lämplig för användning i skolor, idrottslag, hotell eller företag.

Underhållstips för löpbandet: Håll löpbandet fritt från damm genom att regelbundet dammsuga under och runt löpbandet. Se till att det alltid finns en tunn hinna av smörjning i löpzonen mellan löpmattan och skivan, smörjmedel kan köpas separat. Håll konsolen fri från svett.
För ljuddämpning och skydd av golvet kan en underlagsmatta användas, denna köps separat.

Vår toppmodell Sole F85 hittar du här.

Toppfart: 22 km/t

* Längd: 209 cm
* Bredd: 96 cm
* Höjd: 167 cm
* Vikt: 145 kg
* Maximal gradient: 15 %
* Träningsprogram: 10 st
* Pulsmätning: Handpuls och trådlös mottagare
* Frekvens på pulsbälte: 5khz
* Pulsstyrt program: Ja
* App anslutning: Bluetooth
* App anslutning: Zwift, Kinomap, Sole+, Sula + kompatibel med: Instagram, Facebook, X, stava, Fitbit bl.a
* Max personvikt: 170 kg
* Motorstorlek: 4 hk
* Löpbandets längd: 152 cm
* Bredd på löpband: 56 cm
* Maxhastighet: 22 km/h
* Vikbar: Ja
* Längd/monterad: 209 cm
* Bredd/vikt: 96 cm
* Höjd/kombinerat: 167 cm
* Transporthjul: 4 st
* Användningsområde: Hemmaträning

Sole

Sole Fitness är ett varumärke som tillverkar fitness- och träningsutrustning av hög kvalitet för hemmaträning och företagsbruk. Företaget grundades 1999 och har sedan dess fokuserat på att erbjuda produkter av högsta kvalitet till överkomliga priser. Sole Fitness erbjuder ett brett utbud av träningsutrustning, inklusive löpband, elliptiska träningsmaskiner, träningscyklar, roddmaskiner och styrketräningsutrustning. Varumärket är känd för att erbjuda robusta och pålitliga produkter som är enkla att använda och underhålla. Sole Fitness produkter har fått många "Bäst i Test" utmärkelse både i USA och Sverige.

Gå till Sole