Produktnummer: 374664
Sole

F65 Löpband

Nu 21 999,- tidigare 27 999,-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Tillbehör

Underhållskit med silikon

Det finns ett speciellt smörjmedel utformat för att användas på löpband. Det är tillverkat av silikon och appliceras mellan löpmattan och löpbordet. Det är viktigt att använda rätt mängd av smörjmedlet för att undvika överdriven friktion mellan mattan och bordet. Om friktionen blir för hög kan det leda till överbelastning av motor och elektronik, vilket i sin tur kan orsaka skador.

Rekommenderas till Abilica, Sole Fitness och Masterfit löpband som ska smörjas med silikon

399,-
Skyddsmatta 107x217cm

Genom att använda denna underlagsmatta kan du skydda ditt golv mot fukt och repor samtidigt som du minskar ljudnivån vid användning av hemträningsutrustning.

Att använda en skyddsmatta under din träningsutrustning och under träning är en kostnadseffektiv försäkring för att skydda ditt golv mot den tyngd som genereras.

Skyddsmattan fungerar väl på alla typer av golv, särskilt parkett och laminat. Om du har värmekablar under golvet där du tränar är det viktigt att regelbundet lufta mattan för att undvika missfärgning på golvet.

Denna matta passar speciellt bra till flesta löpband och större crosstrainer.

849,-
Snabb leverans

Nyhet! Nya Sole F65 nu med ny och stilren design

Centrala funktioner:

  • Tophastighet på 20 km/t
  • Enkel och användarvänlig display
  • Hopfällbar och med 4 transportrullar

Vi är glada att avslöja det senaste tillskottet till Sole's löpbandsfamilj - den nya och förbättrade F65-modellen. F65 bygger på framgången med den populära F63 och erbjuder förbättrade funktioner som levererar enastående prestanda utan att kompromissa med rimlighet.

F65 löpband har kylfläktar och hastighets- och lutningskontroller på armstöden för att göra löpningen extra smidig. Den användarvänliga konsolen visar hastighet, lutning, tid, avstånd, kalorier, puls och tempo, tillsammans med en 1/4-mils spårningsfunktion och en topp- och dalgraf för olika program. Integrerade högtalare låter dig ansluta till medieenheten och spela musik under träningen.

Löpbandet inkluderar USB-port för laddning och Bluetooth-högtalare för trådlös musikstreaming.

Vi rekommenderar detta löpband till dig som:

  • vill ha ett användarvänligt löpband
  • vill ha stilren design
  • vill ha brett löpyta
  • vill ha möjlighet att ansluta till olika träningsappar
  • vill ha ett stabilt och bra löpband

OBSERVERA: Detta löpband är konstruerat och tillverkat för hemmaträning. Det är inte lämpligt för användning i skolor, idrottsklubbar, hotell eller företag. Underhållstips för löpbandet: Håll löpbandet fritt från damm genom att regelbundet dammsuga under och runt löpbandet. Se till att det alltid finns en tunn smörfilm i löpzonen mellan löpbandet och plattan; smörjning kan köpas separat. Håll konsolen fri från svett. För ljudisolering och skydd av golvet kan en underlagsmatta användas; denna köps separat.

Toppfart: 20 km/t

* Längd: 209 cm
* Bredd: 96 cm
* Höjd: 170 cm
* Vikt: 121 kg
* Höjd på löpytan (plan läge): 18 cm
* Maximal lutning: 15 %
* Träningsprogram: 5 st
* Pulsmätning: Handpuls och trådlös mottagare
* Frekvenspulsbälte: 5khz och bluetooth
* Pulsstyrt program: Ja
* Anslutning till träningsapp: Bluetooth
* Appanslutning: Zwift, Kinomap, Sole+
* Max personvikt: 150 kg
* Motorstorlek: 3 hk
* Löpytan längd: 152 cm
* Bredd på löpytan: 56 cm
* Maxhastighet: 20 km/h
* Vikbar: Ja
* Längd/hopfälld: 108 cm
* Bredd: 96 cm
* Höjd/hopfälld: 183 cm
* Transporthjul: Ja
* Användningsområde: Hemmaträning

Sole

Sole Fitness är ett varumärke som tillverkar fitness- och träningsutrustning av hög kvalitet för hemmaträning och företagsbruk. Företaget grundades 1999 och har sedan dess fokuserat på att erbjuda produkter av högsta kvalitet till överkomliga priser. Sole Fitness erbjuder ett brett utbud av träningsutrustning, inklusive löpband, elliptiska träningsmaskiner, träningscyklar, roddmaskiner och styrketräningsutrustning. Varumärket är känd för att erbjuda robusta och pålitliga produkter som är enkla att använda och underhålla. Sole Fitness produkter har fått många "Bäst i Test" utmärkelse både i USA och Sverige.

Gå till Sole