Produktnummer: 373356
Keiser

Force Machine

66 990,-

Beställningsvara
Tillbehör

Sledgehammer

Denna 4 kg tunga slägga är en dödslagshammare som är särskilt utformad för användning med Keiser Force Machine vid utbildning av brandkårspersonal.

2 399,-
Snabb leverans

Ideologin och uppdraget bakom Keiser är att tänja på gränserna och uppnå det som vi tidigare trodde var ouppnåeligt när det gäller träning och sättet vi tränar på.

Med frasen: ¨För att... Good enough isn't¨, har Keiser åtagit sig att förbättra människors prestationer och resultat. Stark kan bli starkare, snabb kan bli snabbare och kraft kan bli mer kraftfull.

Med Keiser får du utrustning som ger användaren acceleration, explosivitet och styrketräning. Kort sagt, det är allt som en elitidrottare behöver för att ta sig själv och sin träning till nästa nivå!

Keiser Force Machine är byggd för och används i den årliga "Firefighter Combat Challenge" i USA.

Men dessutom har denna station också tagit sig in i CrossFit-miljön.

Släden som ska slås från ena änden till den andra väger 69 kg och hammaren som används väger 4,1 kg.

Det krävs i genomsnitt 20-25 slag för att knuffa blocket 1,5 meter med hammaren.

En tuff och intensiv station som kräver kraft, explosivitet och god form.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser