Produktnummer: 374189
Spirit Commercial

Seated Leg Press SP-4311

62 990,-

4 i onlinelager
Snabb leverans

Spirit Fitness Selectorized-serien erbjuder högkvalitativa styrkemaskiner som är perfekta för träningsanläggningar. Dessa maskiner har en kompakt design som gör att du kan maximera utrymmet på gymmet. Selectorized-serien är en kombination av teknik och design som överträffar förväntningarna.

En av maskinerna i serien är SP-4311 sittande benpress, som är både kraftfull och bekväm när det gäller att träna underkroppen. Det vinklade, justerbara sätet gör att användare av alla slag kan använda maskinen. Fotplattformen är överdimensionerad och ger möjlighet till rörelsevariation, inklusive vadövningar. Maskinen simulerar knäböjsrörelsen och minskar risken för skador på rygg och ryggrad med hjälp av hållbara linjära lager.

SP-43-serien fokuserar på att bygga styrka med bibehållen stabilitet och komfort. Maskinerna har justerbara plattformar och sittdynor av högsta kvalitet för optimal användarposition och säkerhet. En integrerad REP-räknare hjälper användaren att hålla koll på sina träningspass och ett inbyggt förvaringsutrymme på toppen av tornet gör det enkelt att förvara telefon och dryck.

Selectorized-kollektionen har en kompakt design som gör det möjligt att optimera gymmets potential och locka fler medlemmar till din anläggning. Spirit Selectorized SP-4311 har en estetisk design och är en värdefull tillägg till gymmet. Denna maskin är bekväm och säker att använda och ingår i en komplett serie designad för dagens styrketräning.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial