Produktnummer: 374195
Spirit Commercial

Standing Calf SP-4317

43 990,-

2 i onlinelager
Snabb leverans

Spirit Fitness har lanserat en ny serie styrkemaskiner, Selectorized-serien, som är perfekt för träningsägare som vill ha högkvalitativa alternativ. Maskinerna har en kompakt design som gör det möjligt att maximera potentialen i din träningsanläggning. Med en kombination av teknik och design, kommer Selectorized-serien definitivt att överträffa dina förväntningar.

En av de mest effektiva sätten att träna dina vadmusklerna är genom tunga stående vadhöjningar, och Spirit Standing Calf Extension är den perfekta maskinen för jobbet. Med sin smarta och kompakta design tar den inte mycket plats och har en lättillgänglig höjdjustering som passar användare i alla storlekar. Den upprättstående positionen tränar vadmusklerna vid både knä- och fotled, och den halkfria fotplattan ger stabilitet och full rörelseomfång.

SP-43-serien fokuserar på att bygga styrka samtidigt som användarna hålls bekväma och stabila. Maskinerna är designade med justerbara plattformar och högkvalitativa sittdynor som garanterar säkerhet och en optimal sittposition. Dessutom finns en integrerad REP-räknare och förvaringsutrymme på toppen av tornet för att hålla användarens telefon och dryck.

Selectorized-kollektionen har en kompakt design som hjälper dig att optimera din gympotential och behålla fler medlemmar inom din anläggning. Spirit Selectorized SP-4317 är en estetiskt tilltalande maskin som passar perfekt i alla gym. Den är säker och bekväm att använda och ingår i en komplett serie som är designad för dagens styrketräning.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial