Produktnummer: 372813
American Barbell

Dip Bar 3x3

2 899,-

2 i onlinelager
Snabb leverans

Den här stången är lätt att justera och förvara med sin formade design, som ger bekvämlighet för idrottare och tränare av alla storlekar. Handtagen är placerade 23" ifrån varandra på dess bredaste punkt och har en diameter på 5cm.

Dess vinklade handtag ger möjlighet till grepp med olika bredd och den kraftiga designen gör det möjligt att utföra tunga dips. Denna stång är speciellt utformad för att användas med alla American Barbell 3x3 racks och riggar.

American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Gå till American Barbell