Produktnummer: 372936
American Barbell

Soft Plyo Box 20", 24", 30"

6 499,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Soft Plyo Box är en mångsidig 3-i-1 träningsutrustning med höjdalternativ på 20, 24 och 30. Den används av idrottare och träningsentusiaster för att förbättra explosivitet, vertikal hoppförmåga, benstyrka och kardiovaskulär kondition.

Med en mjuk men stabil yta minskar den risken för smällar och blåmärken som kan uppstå med hårdare lådor. Den ger också den stabilitet som krävs för att utföra en rutin.

American Barbell Soft Plyo Box är speciellt utformad för box jump, squad lunges, box squats, luta och minska armhävningar. Dess halkfria yta eliminerar oron för att glida eller halka under övningarna, vilket kan leda till allvarliga skador.

För många idrottare är rädslan för att skada sig själva en stor utmaning när man utför box jumps. Detta kan hindra dem från att trycka sig till sina gränser och nå sin fulla potential.

American Barbell Soft Plyo Box hjälper idrottare att övervinna sina rädslor genom att erbjuda en säker och effektiv träningsmiljö. Med dess halkfria och mjuka yta kan du fokusera på att utföra plyometriska övningar utan att oroa dig för skador.

American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Gå till American Barbell