Chinup Bar

TP #728915

Nu 1 299,00 kr

Spara 200,00 kr tidigare 1 499,00 kr
50+ i onlinelager

Abilica ChinUp är ett träningsredskap som är avgörande för att genomföra chin-ups, vilket anses vara en av de mest omfattande och effektiva styrketräningarna för armar och rygg.

Chin-ups är en vanlig övning inom polis- och militärträning runt om i världen som används för att mäta styrkan hos tränande. Med Abilica ChinUp kan du uppnå optimal träningseffekt och förbättra din fysiska prestation.

TP #728915
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter