Produktnummer: 374830
Masterfit

950 Löpband

39 999,-

5+ i onlinelager
Tillbehör

Skyddsmatta 107x217cm

Genom att använda denna underlagsmatta kan du skydda ditt golv mot fukt och repor samtidigt som du minskar ljudnivån vid användning av hemträningsutrustning.

Att använda en skyddsmatta under din träningsutrustning och under träning är en kostnadseffektiv försäkring för att skydda ditt golv mot den tyngd som genereras.

Skyddsmattan fungerar väl på alla typer av golv, särskilt parkett och laminat. Om du har värmekablar under golvet där du tränar är det viktigt att regelbundet lufta mattan för att undvika missfärgning på golvet.

Denna matta passar speciellt bra till flesta löpband och större crosstrainer.

849,-
FloorPads ECO 6 pcs set

Abilica FloorPads ECO är en utmärkt yta som kan användas tillsammans med löpband. Dessa pads skyddar inte bara golvet från skador, utan minskar också buller och vibrationer som kan orsaka obehag.

Dessutom är de luktfria och enkla att rengöra eftersom de är tvättbara. FloorPads ECO är tillverkade av högkvalitativt och miljövänligt EVA-material som garanterar en lång livslängd. Setet innehåller 6 stycken pads som har måtten 17x10x1 cm.

249,-
Underhållskit med silikon

Det finns ett speciellt smörjmedel utformat för att användas på löpband. Det är tillverkat av silikon och appliceras mellan löpmattan och löpbordet. Det är viktigt att använda rätt mängd av smörjmedlet för att undvika överdriven friktion mellan mattan och bordet. Om friktionen blir för hög kan det leda till överbelastning av motor och elektronik, vilket i sin tur kan orsaka skador.

Rekommenderas till Abilica, Sole Fitness och Masterfit löpband som ska smörjas med silikon

399,-
Snabb leverans

Löpbandet Masterfit 950 AC är ett löpband i toppklass. Designat med den senaste tekniken och enastående konstruktion, är detta löpband det ultimata valet för företag, fitnesscenter, idrottsföreningar eller för privatpersoner som värdesätter kvalitet och vill ha det bästa verktyget för sina löppass.

Med sin robusta AC-motor kan detta löpband hantera intensiv träning på ett pålitligt sätt, vilket gör det till ett pålitligt val även för de mest krävande användarna. Den breda och rymliga löpytan ger en känsla av frihet och komfort under löpningen, samtidigt som den effektiva dämpningen minskar belastningen på lederna och minimerar risken för skador.

Masterfit 950 AC är utrustat med en mängd innovativa funktioner som är utformade för att förbättra din träningsupplevelse. Från den intuitiva och användarvänliga displayen kan du enkelt övervaka din prestation med detaljerade träningsdata och anpassa ditt träningspass efter dina individuella mål och behov. Dessutom erbjuder löpbandet olika förinställda träningsprogram och möjligheten att ansluta till träningsappar eller andra enheter för en ännu mer mångsidig träningsupplevelse.

Oavsett om du är en erfaren löpare som vill utmana dig själv eller en nybörjare som strävar efter att förbättra din kondition, så kommer Masterfit 950 AC att bli din trogna träningspartner på vägen mot dina mål. Med sin enastående prestanda, hållbara konstruktion och användarvänliga design är detta löpband det självklara valet för alla som strävar efter att uppnå sina fitnessmål och njuta av varje löpsteg på vägen.

Toppfart: 25 km/t

Längd: 221 cm
Bredd: 98 cm
Höjd: 176 cm
Vikt: 210 kg
Display: 9.6" LED-display med vitt ljus och löpspår
Maximal lutning: -3-15%
Max personvikt: 200kg
Motorstorlek: 4 HP AC
Löpbandets längd: 170 cm
Bredd löpband: 62 cm
Max hastighet: 25 km/h
Hopfällbar: Nej
Transporthjul: Ja
Användningsområde: Företag
App: Ja
Puls: Externt pulsbälte (tillval)
Program: 24 standardprogram, 3 anpassningsbara program.

Masterfit

Masterfit är ett ledande varumärke inom gymutrustning tack vare deras fokus på högkvalitativa produkter, mångsidighet och innovativ design. Deras utrustning är känd för sin hållbarhet och användarvänlighet, vilket gör den perfekt för både nybörjare och erfarna utövare. Med en dedikation till kundservice och kontinuerlig innovation fortsätter Masterfit att vara det självklara valet för dem som söker pålitlig och effektiv gymutrustning.

Gå till Masterfit