Sedan 1985 har BERG jobbat med utveckling, produktion och försäljning av utrustning för aktiv utomhuslek! Deras gokarts och studsmattor ger år av bekymmerslös lek. BERG står för absolut toppkvalitet. Barn ska kunna leka på våra produkter i många år. Därför ställer vi själva stränga kvalitetskrav på våra produkter. BERG kontrollerar kvaliteten med sin egen provutrustning där gokarts och studsmattor testas under extrema förhållanden. Utöver våra egna provningar testas produkterna också enligt internationella normer och lagstiftning. Till slut testas också produkterna av konsumenterna själva: barnen.

BERG FAVORIT

THE PERFECT MODEL FOR BEGINNING JUMPERS

Studsmattan BERG Favorit är en favorit för familjer med små barn. Denna studsmatta ger många år av hoppglädje, slits nästan aldrig ut och kräver endast lite underhåll. Trampolinserien Favorit har utvecklats med stor omsorg och uppmärksamhet. Detta gör dem till högkvalitativa, säkra studsmattor!

9 699,- 10 769,-
1 I lager (Leveranstid 3-7 dagar)

BERG GRAND FAVORIT

THE TRAMPOLINE THAT KEEPS ON CHALLENGING YOU

Berg Grand Favorit 520 utmärker sig genom sin större storlek med en diameter på 520 cm, vilket ger mer utrymme för hoppande och lek jämfört med Berg Favorit 430 med en diameter på 430 cm. Dess robusta ramkonstruktion och kraftigare studsmatta gör den lämplig för tung användning och ger en jämnare och bättre hoppupplevelse jämfört med Favorit 430.

BERG CHAMPION

THE TRAMPOLINE THAT KEEPS ON CHALLENGING YOU

Trampolinserien BERG Champion erbjuder fantastisk hoppkomfort och är idealisk för hoppare som har lite mer erfarenhet. Champion är en högkvalitativ studsmatta som är designad för att du ska kunna hoppa säkert under lång tid. Kombinationen av TwinSpring-fjädrarna och AirFlow (Pro)-hoppmattan ger lägre luftmotstånd och en större hoppyta. Båda dessa funktioner låter dig hoppa bättre och högre! Finns i standard, InGround och FlatGround.

VILKEN FORM ÄR BÄST FÖR MIG?

EN STUDSMATTA SOM ÄR RUND

Säker, bekväm och perfekt för höga hopp. Den runda studsmattan är en form som alla känner till, det är den vanligaste och mest traditionella formen som fortfarande är mycket populär. En studsmatta som är rund har en optimal "hopp-punkt", det vill säga att du hoppar högst i mitten av studsmattan och det känns också mest bekvämt. Den proportionella fjäderspänningen trycker dig tillbaka något in mot denna mittpunkt när du hoppar, vilket gör att du på nytt kan få till ett perfekt hopp. Nackdelen med en rund studsmatta jämfört med en oval eller rektangulär studsmatta är att det "perfekta hoppområdet", (det område där du kan hoppa bäst) är något mindre.

EN STUDSMATTA SOM ÄR OVAL (GRAND)

Den stora fördelen med en studsmatta som är oval är den långsträckta och stora hoppytan som gör det riktigt rolig att hoppa. Denna är större än för en rund studsmatta. Den gör det även lättare att kontrollera dina hopp och du drar nytta av den robusta runda formen. Tack vare sin form gör en oval studsmatta att du automatiskt och utan problem hoppar tillbaka till mitten av studsmattan. Den ovala formen kombinerar fördelarna med en rund och en rektangulär form.