Fly/Rear Delt SP-4331

TP #374200

48 990,00 kr

3 i onlinelager

Spirit Fitness Selectorized-serien innehåller högkvalitativa styrkemaskiner som är särskilt utformade för gymägare som vill maximera potentialen i sin träningsanläggning. Den kompakta designen gör att du kan spara utrymme och samtidigt erbjuda effektiva styrketräningsalternativ till dina medlemmar. Med en kombination av teknik och design överträffar Selectorized-serien dina förväntningar.

SP-4331 är en dubbel träningsmaskin som fokuserar på att träna pectoralis och posterior deltoider. Maskinen har flera handtag och möjligheten att justera rörelseomfånget för att optimera positioneringen under träningen. Den justerbara sitsen gör att idrottare av alla kroppslängder kan använda maskinen.

SP-43-serien är designad för att bygga styrka med bibehållen stabilitet och komfort. Maskinerna har justerbara plattformar som hjälper användarna att hålla en bekväm och optimal position. Sittdynorna är av högsta kvalitet för att garantera säkerhet och en korrekt sittställning. Dessutom finns en integrerad REP-räknare för att hålla koll på träningen och ett förvaringsutrymme på toppen av tornet för telefon och dryck.

Med Selectorized-seriens kompakta design kan du optimera ditt gym och locka fler medlemmar. Spirit Selectorized SP-4331 är inte bara en estetiskt tilltalande maskin, den är också bekväm och säker att använda. Maskinen ingår i en komplett serie som är speciellt utformad för dagens styrketräning.

TP #374200
Spirit

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Se alla produkter