Deltoid Trainer SP-4312

TP #374190

48 990,00 kr

Beställningsvara

Spirit Fitness Selectorized-serien erbjuder högkvalitativa styrketräningsmaskiner som är idealiska för träningsanläggningar. Med deras kompakta fotavtryck kan du maximera utrymmet i din gymlokal. Selectorized-serien kombinerar avancerad teknik och design för att överträffa dina förväntningar.

De oberoende armarna med flera justeringsmöjligheter är speciellt utformade för att stärka de stora muskelgrupperna i överkroppen. Bröstkudden har en optimal vinkel för att förbättra biomekaniken hos idrottaren och sätet kan justeras för att rikta in axlarna med bröstkudden och rotationsaxeln.

SP-43-serien fokuserar på att bygga styrka med bibehållen stabilitet och komfort. Maskinerna har justerbara plattformar för att hålla användarna i en bekväm och optimal position. Sittdynorna är av högsta kvalitet för säkerhet och en korrekt sittposition. En integrerad REP-räknare hjälper dig att hålla koll på dina träningspass, och det inbyggda förvaringsutrymmet på toppen av tornet gör det enkelt att förvara din telefon och dryck.

Selectorized-kollektionen har en kompakt design som gör att du kan optimera ditt gymutrymme och behålla fler medlemmar. Spirit Selectorized SP-4312 är estetiskt tilltalande och en tillgång till vilket gym som helst. Den är både bekväm och säker att använda och ingår i en komplett serie av styrketräningsmaskiner som är utformade för dagens krav på träning.

TP #374190
Spirit

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Se alla produkter