Produktnummer: 374186
Spirit Commercial

Triceps Extension SP-4308

41 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Spirit Fitness Selectorized-serien innehåller en ny serie styrkemaskiner som erbjuder högkvalitativa alternativ för gymägare. Dessa maskiner har ett kompakt fotavtryck som gör det möjligt att maximera gymmets potential. Selectorized-serien kombinerar teknik och design för att överträffa dina förväntningar.

En av dessa maskiner är Spirit Fitness Triceps Extension SP-4308, en professionell styrkemaskin med valbar viktmagasin som tränar och bygger styrka i tricepsmuskulaturen. Den vinklade armkudden hjälper till att begränsa axelrörelserna och låter dig fokusera på triceps. Stången är justerbar med en enkel vridning för att passa olika armlängder. Det justerbara sätet gör det också möjligt att rikta in armbågarna med maskinens rotationsaxel.

Maskinen använder endast högkvalitativa komponenter och har mjuka och flytande rörelser som gör träningen till en riktig njutning. Viktmagasinet på 110 kg håller dina muskler utmanade och engagerade när din träning fortskrider, och stackskydden ger extra säkerhet så att du kan träna med självförtroende.

Spirit Fitness SP-43-serien fokuserar på att bygga styrka med bibehållen stabilitet och komfort. Maskinerna är utformade med justerbara plattformar för att hålla användarna i en bekväm och optimerad position. Sittdynorna är av högsta kvalitet och garanterar säkerhet och en välinriktad sittposition. En integrerad REP-räknare hjälper dig att hålla koll på dina träningspass och det inbyggda förvaringsutrymmet på toppen av tornet gör det enkelt att förvara din telefon och dryck.

Dessutom har Selectorized-kollektionen en kompakt design som gör att du kan optimera gymmets potential och locka fler medlemmar.

Spirit Selectorized SP-4308 har en estetisk design och är ett värdefullt tillskott för alla gym. Denna maskin är bekväm och säker att använda och ingår i en komplett serie designad för dagens styrketräning.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial