Produktnummer: 374202
Spirit Commercial

Standing Biceps/Triceps SP-4333

40 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Spirit Fitness har utvecklat en högkvalitativ styrketräningsmaskinserie för träningsanläggningar - Selectorized-serien. Denna serie har ett kompakt fotavtryck, vilket gör det möjligt att maximera träningsutrymmet. Selectorized-serien kombinerar teknik och design för att överträffa dina förväntningar.

En av dessa maskiner är Spirit Commercial Standing Biceps/Triceps, vilken har en unik och kompakt design som kombinerar de två mest populära armövningarna. Maskinen har en vinklad curl bar för biceps och ett traditionellt rep för triceps extension. Plattformen stabiliserar maskinen och de gula krokarna lagrar varje redskap när det inte används.

SP-43-serien är en annan del av Selectorized-serien, vilken fokuserar på att bygga styrka med bibehållen stabilitet och komfort. Maskinerna har justerbara plattformar för att hålla användarna i en bekväm och optimerad position. Sittdynorna är av högsta kvalitet för att garantera säkerhet och en välriktad sittposition. En integrerad REP-räknare gör det möjligt att hålla koll på dina träningspass, och det inbyggda förvaringsutrymmet på toppen av tornet gör det enkelt att förvara användarens telefon och dryck.

Selectorized-kollektionen har en kompakt design som optimerar gympotentialen och hjälper dig att attrahera och behålla fler medlemmar inom din anläggning. Spirit Selectorized SP-4333 är en estetiskt tilltalande maskin som är bekväm och säker att använda, och som ingår i en komplett serie av styrketräningsmaskiner för dagens träningsbehov.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial