CSC 900 Stairclimber

TP #373572

124 990,00 kr

2 i onlinelager

Spirit Fitness CSC900 Stair Climber är en utmärkt träningsmaskin som ger dig en utmanande och givande träning. Maskinen är utrustad med ett robust industriellt drivsystem som garanterar pålitlig och problemfri service under många år.

CSC900 har en supersnygg design med låsande trappor för att säkerställa din säkerhet under träningen. Den har den största ytan på marknaden för träningsalternativ med flera fotpositioner, vilket ger dig en naturlig stegrörelse utan att dina tår kläms.

Maskinen har en stegbredd på 54,6 cm och stegdjup på 27,9 cm vilket ger dig en av de största stegytorna på alla kommersiella maskiner. Detta ökar din säkerhet och gör det möjligt för dig att ta emot träningsställningar som sidokorsningssteg.

CSC900 har 10 förprogrammerade träningspass och 20 motståndsnivåer som kan nå upp till 168 steg per minut för att hjälpa dig att hålla din träning utmanande. Flerlägesstyret inkluderar inbyggda pulssensorer och motståndskontroller för att hjälpa dig att hålla dig i zonen.

Konsolen på CSC900 har en stor blå LED-skärm som ger dig dina viktiga träningsmått och har flerfönsterdisplay, lättåtkomliga programknappar, numerisk knappsats och ett stort LED-matrisfönster för att spåra träningsframsteg. Den har även en inbyggd surfplattahållare, tillbehörsfack och en 2-växlad fläkt som hjälper dig att hålla dig bekväm under längre träningspass.

Maskinen har 8 extra breda trappsteg med en 28 cm djup anti-tåklämmande design som förhindrar att dina tår krullas. Detta gör att du kan stå stadigt under alla träningspass, från tung till måttlig intensitet. Steghöjden på 20 cm är förutsägbar, medan ABS-stegen ger en slitstark yta med låg slagkraft för att minimera ledspänningen.

CSC900 är byggd för att motstå påfrestningarna av kommersiell användning. Maskinen har en stålram och ABS-trapp som är hållbara och lätta att underhålla. Den kraftfulla AC-motorn håller maskinen igång jämnt och tyst steg efter steg. CSC900 har även 6 nivåer för att säkerställa en robust och smidig träning på alla underlag, och två inbyggda transporthjul för att hjälpa dig att flytta maskinen precis dit du vill ha den.

TP #373572
Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Se alla produkter