Produktnummer: 407367
ProForm

Carbon TLX

Nu 12 999,- tidigare 19 999,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

ProForm Carbon TLX är en interaktiv löpband från en av världens största tillverkare av träningsutrustning. Carbon TLX uppfyller många krav man kan ha på löpning och motivation genom träning på iFit.

Kraftfull 3 HK Mach Z™-motor ger dig en topphastighet på 19 km/h. Mach Z™-motorn håller sig sval även under de tuffaste träningspassen och är perfekt för tung användning då den är byggd med högkvalitativa komponenter. QuickSpeed®-knappar gör att du enkelt kan justera intensiteten så att du kan fokusera på varje steg. -3% till +12% lutning ger möjligheter till stor variation i träningen. Här får du mer än tillräckligt med möjligheter för utmaningar med både intervaller och backträning. Om du inte har en egen träningsplan kan du använda dig av något av de 30+ förinställda programmen som medföljer löpbandet.

Det speciellt utvecklade ReBound Pro™-dempningssystemet ger ett mjukt och bekvämt löpband som är skonsamt för knän och vrister, vilket gör att du kan njuta av längre träningspass och snabbare återhämtningstid.

Längd: 188 cm
Bredd: 89 cm
Höjd: 150 cm
Längd löpyta: 150 cm
Bredd löpyta: 51 cm
Max hastighet: 19 km/t
Max lutning: 12%
Motorstorlek: 3 HK
Vikt: 96 kg
Pulsstyrt program: Ja
Pulsavläsning: Handpuls/trådlös mottagare
Pulsbälte: Bluetooth Tillbehör (ingår ej)
Interaktivitet: iFit® integrerad
Fläkt: Ja
Högtalare: Ja
Användningsområde: Hemmaträning
Max användarvikt: 100 kg
Löpyta kan fällas upp: Ja
Transporthjul: Ja

ProForm