Performance Training Bar 10 kg

TP #374203

3 599,00 kr

Beställningsvara

10KG Performance Training Bar är en högkvalitativ stång med precisionstillverkning och konstruktion som liknar våra elitstångar. Den är ett utmärkt val för både juniora och nybörjarlyftare och kan användas för en mängd olika träningsändamål. Avståndet mellan kragarna är det samma som på tävlingsstångar, vilket ger en mjukare övergång när lyftaren utvecklas.

Stångskaftet och ärmarna har en hårdkrombeläggning som ger ökad hållbarhet. Stångskaftet är tillverkat av legerat stål som är precisionsslipat för att säkerställa en konsekvent draghållfasthet på 180 000 PSI. Varje leverans av råmaterial testas för att säkerställa optimal styrka på axeln och för att säkerställa en utmärkt piska och långvarig prestanda på våra stänger.

Stånghylsorna är precisionssvetsade för att eliminera fel och är belagda med hård krom för skydd mot tappning. Hylsorna roterar smidigt runt höghållfasta kompositbussningar som används i flyg- och bilindustrier för en jämn rotation.

TP #374203
American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Se alla produkter