Boka installationshjälp, slipp krångel!


Vi har alla monterat möbler från IKEA eller Mio, och det är inte allt för ofta som man drar sig i håret för att det är så krångligt. Därför kan det bli lite extra tufft när man ska testa sätta upp sin nya träningsmaskin, framförallt när man aldrig har gjort någonting liknande förut. Av denna anledning så erbjuder vi installationshjälp, på vis så står vi för krånglet, och du kan slappna av i soffan framför din favorit serie på Netflix.

Vad innebär det att boka installation?

Att boka installation via oss innebär att överlåta processen till en expert. Processen går till som så att du kontaktar oss via formuläret nedan, får ett pris på montage för önskad produkt, lägger beställningen, och avvaktar tills du blir kontaktad för leverans av DHL. När ni har bokat in leverans så kontaktar ni oss för att stämma av dag/tid för montage och vi kommer ut på plats med alla verktyg/redskap som kan behövas för att säkerställa att allt utförs korrekt. Är det så att det är en stor & tung produkt som behöver bäras in, så ordnar våra montörer givetvis detta också!

Varför ska du låta en specialist utföra installationen?

Träningsmaskiner kräver en viss finess under installation. Genom en korrekt och välutförd installation så säkerställer du att din produkt ökar i livslängd, samt att risken att någonting går sönder på sikt minimeras. Våra montörer är inta bara specialister på montage, utan också på själva produkterna. Det innebär att vi kan stödja med information om produkten både innan, under och efter montaget. Du får tips på underhåll direkt på plats, och vid förfrågan så kan man även få en genomgång av produktens funktioner.

RUT-Avdrag för dig som privatperson

Som privatperson så har du förmånen att använda RUT-Avdrag på installationen. Det innebär att upp till 50% av installationskostnaden dras av från fakturan, som vi sedan ansöker vidare om ersättning från skatteverket. Då RUT/ROT är personligt och kopplat till dig som individ, så kräver detta att vi får ditt person nummer för att kunna genomföra ansökan hos skatteverket. Det finns vissa regler och lagar att förhålla sig till som ligger till grund för att ha rätt till RUT-Avdrag, och därför är det viktigt för dig som kund att hålla koll på om du själv är berättigad avdraget. Om vi får avslag i efterhand av Skatteverket om ersättning för resterande 50% av arbetskostnaden så kommer du som kund att debiteras denna kostnad.

Är du osäker på om du är berättigad RUT/ROT?

Läs på skatteverkets hemsida för mer information om RUT/ROT