Produktnummer: 112148
Keiser

A350 Biaxial Chest Press

146 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

För att få ut det mesta av ditt rörelseomfång vid träning, föreslår vi att du börjar med ett brett grepp när dina händer är på bröstnivå. När du utför rörelsen, kommer dina händer gradvis att konvergera för att avsluta arbetet med bröstet och armarna. Detta hjälper till att förhindra att din starkare sida tar över för mycket och istället maximerar resultatet genom att träna båda sidor på ett jämnt sätt.

Vår A 350 Biaxial Chest Press maskin använder en design med låg tröghet istället för traditionella järnbaserade maskiner, vilket ger dig en jämn motståndsnivå. Denna maskin är perfekt för människor på alla konditionsnivåer.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser