Produktnummer: 374179
Spirit Commercial

Seated Chest Press SP-4301

45 990,-

1 i onlinelager
Snabb leverans

Spirit Fitness Selectorized-serien är en ny serie styrkemaskiner som är perfekta för träningsanläggningar. Maskinerna har hög kvalitet och är utformade för att hjälpa dig att maximera din gymutrustning. Selectorized-serien är en kombination av teknik och design, vilket kommer att överträffa dina förväntningar.

En av de mest imponerande maskinerna i Spirit Seated Chest Press SP-4301 som ger exceptionell komfort i rörelse och träningsposition. Maskinen har en naturlig rörelse tack vare pivotpunkten ovanför, och unilaterala och bilaterala rörelser korrigerar för muskelobalanser. De vertikala handtagen är idealiska för idrottare med begränsad axelflexion och ryggkudden anpassar sig för ett bra rörelseomfång.

SP-43-serien fokuserar på att bygga styrka med bibehållen stabilitet och komfort. Maskinerna har justerbara plattformar för att hålla användarna i en bekväm och optimerad position. Sittdynorna är av högsta kvalitet och garanterar säkerhet och en välinriktad sittposition. En integrerad REP-räknare hjälper dig att hålla koll på dina träningspass och det inbyggda förvaringsutrymmet på toppen av tornet gör det enkelt att förvara användarens telefon och dryck.

Selectorized-kollektionen har också en kompakt design som gör att du kan optimera din gympotential och attrahera fler medlemmar till din anläggning. Med sin estetiska design är Spirit Selectorized SP-4301 utan tvekan ett mervärde för alla gym. Denna maskin är bekväm och säker att använda och ingår i en komplett serie designad för dagens styrketräning.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial