Produktnummer: 300939
Keiser

A250 Seated Chest Press

84 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Denna maskin imiterar rörelsen av en friviktsbänkpress, men i en bekväm sittställning, vilket inte bara ökar komforten utan även minskar golvytan som behövs.

Till skillnad från konventionella maskiner som använder järnvikter, har A 250 Sittande Chest Press design med låg tröghet som ger ett jämnt motstånd under träningen. Detta resulterar i en unik träningsupplevelse som inte kan jämföras med andra träningsmaskiner på marknaden.

Maskinen är lämplig för alla, oavsett konditionsnivå - från äldre vuxna till elitidrottare.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser