JumpMaster 3,65m studsmatta inkl. skyddsnät Green

TP #372943

8 999,00 kr

Beställningsvara

Jumpmaster har ett extra tjock grön kantskydd (30 mm) som täcker alla fjädrar och är gjort av beständiga PVC material som tål att utsättas för väder och vind, inklusive solens UV-strålar.

Skyddsnätet fästas vid kanten av hoppduken för maximal säkerhet vid användning och har även en självstängande ingång som minimerar risken att man falla av.

Kvalitet och säkerhet

Den galvaniserade ramen ger ett rostskydd och tillsammans med ett kraftigt kantskydd och ett slitstarkt och robust skyddsnät får du riktigt mycket studsmatta för pengarna.

Studs

Mattan har en mjukare studs som passar bäst för de mindre barn med låg kroppsvikt.

Skyddsnät

Jumpmaster's skyddsnät sitter på utsidan av kantskyddet och ger bra skydd för hopparen. Öppningen går omlott som en tunnel och gör det enkelt att komma ut och in ur nätet utan att tumma på säkerheten under hoppningen.

Stolparna är försedda med svart skyddsfoam och nätet är finmaskigt så att inga fingrar eller tår kan fastna

Stege ingår

Hjälper dig att komma upp på studsmattan och ner igen. Den har 2 trappsteg, vilket gör den ännu mer säker att ta sig upp och ned på. Stegen hängs över ramen på studsmattan och går ner i marken i en bekväm lutning. vilket gör den ännu mer säker att ta sig upp och ned på.

Speciellt viktigt är det att ha en stege om det är mindre barn som ska hoppa på studsmattan. Även tonåringar och vuxna kan behöva en stege om det finns ett skyddsnät monterat.

Studsmattan består av 2 boxar med följande mått: (LxBxH)
Box 1: 152cm x 55cm x 39cm och 64kg
Box 2: 152cm x 55cm x 18cm och 42kg

TP #372943
Jumpmaster

For deg som ønsker mer sprett for pengene. Våre bestselgere gjennom mange sesonger. Dette er et trygt og fornuftig valg for deg som ønsker å investere i en trampoline som varer lenge.

Se alla produkter