Produktnummer: 300558
Inspire Fitness

FT1 Functional Trainer

34 990,-

5+ i onlinelager
Tillbehör

Roddhandtag triangel

Abilica Triangle RowHandle är ett rejält roddhandtag för multigym i stål med kromfinish.

Det här roddhantaget är en av de mest klassiska och vanligt förekommande på gym. Handtaget har en bra bredd mellan handtagen och en lång yta med räfflad greppyta, vilket gör det lämpligt för alla.

Roddhandtaget kan användas för dragövningar som pull-downs och sittande rodd, både som enarmad övning eller tvåarmad eller utföra T-Bar-rodd med en fri skivstång placerad mellan handtagen. Det är 12 cm avstånd mellan handtagen, varje handtag har 18,5 cm greppbredd och en diameter på 25 mm.

Storlek: 18,5 cm lång, 17 cm bred
Diameter grepp: 25 mm
Vikt: 800 g

499,-
FID FT1 Träningsbänk

INSPIRE FT1-bänken kompletterar träningen med fria vikter på ett idealiskt sätt genom att erbjuda det perfekta underlaget för skivstång eller hantlar. Bänken har en hög belastningsförmåga och extrema hållbarhet, vilket gör det möjligt att belasta den med upp till 273 kg för tunga vikter (inkl. användare)

Sittbänken och ryggstödet är exceptionellt breda och försedda med en extra tjock högkvalitativ klädsel som är lätt att rengöra och motverkar dålig lukt. En inbyggd snabb-klick-funktion gör det enkelt att justera träningspositionen, och bänkens 5-vägs justerbara ryggstöd och bekväma sittbänk är mycket slitstarka.

INSPIRE FT1-bänken har också två monterade transporthjul för enkel förflyttning och en ädel pulverlackering som ger ett utmärkt skydd mot repor. Dessutom kan den utrustas med valfria tillbehör som Inspire Leg Attachment eller Preacher Curl Attachment för en mer komplett träning.

Preacher Curl-konsolen kan justeras på höjden och skivstångshållaren kan anpassas för att passa din armlängd. På den extra breda bänken kan du träna dina biceps i en ergonomisk position medan du vilar armarna bekvämt.

5 499,-
Heavy Stack Add-On Kit

Det här tillägget på 23 kg är speciellt utformat för att passa tunga lyftare som behöver extra motstånd när de använder sin Inspire Fitness-maskin. Om du har en maskin med två separata viktmagasin behöver du två uppsättningar plattor. Se specifikationerna nedan för att hitta kompatibla maskiner och få mer information.

Kompatibla maskiner är:
– FT1
– FT2
– M1
– M2

1 999,-
Snabb leverans

FT1-modellen från Inspire Fitness är den perfekta funktionella träningsmaskinen för hemmaträning, skolor, räddningstjänst, hotell, gym och personliga träningsstudior. Den kompakta maskinen har dubbla kablar och en uppdaterad krom pull-up barsystem och vikthölje/skydd för förbättrad prestanda.

Med FT1-modellen kan du utföra viktmotståndsövningar i vilken riktning eller plan som helst, vilket ger dig fullständig rörelsefrihet. Det finns obegränsade övningar som är utformade för att röra på kroppen på ett naturligt sätt, vilket aktiverar core-, sekundär- och stabiliserande muskler för en effektiv träning.

FT1 Functional Trainer är också idealisk för idrottare som söker sportspecifika träningsrörelser eller för personer som vill förbättra sin övergripande kroppsstyrka, uthållighet och koordination eller minska sin kroppsvikt. Med en enastående funktionell träning och dubbla justerbara remmar är Inspire Fitness FT1 det perfekta valet för din träningsstudio.

  • Djup: 117.5 cm
  • Bredd: 135 cm
  • Höjd: 207 cm
  • Vikt: 246 kg
  • Max användarvikt: 150 kg
  • Viktmagasin: 2 x 73 kg (kan uppgraderas med 22 kg per viktmagasin)
  • Användningsområde: Hemmabruk, företagsbruk
  • Garanti Hemmabruk: Livstidsgaranti
  • Garanti Företag: 10 år (vajrar och hjul)
Inspire Fitness

Inspire Fitness designer og konstruerer det beste treningsutstyret i gamet, ansetter det smarteste og mest kreative teamet i bransjen, og distribuerer alle våre produkter over hele verden. Hjertet og sjelen deres ligger i hjemme- og kommersielt treningsutstyr, men de har også en performance kolleksjon, et lokalt treningsstudio på 780 kvadratmeter i USA, en mobilapp som leverer treningsøkter, og mye mer. Inspire Fitness arbeider hver dag for å utvikle treningsutstyr som er designet for å styrke alle kropper og inspirere til fitness over hele verden.

Gå till Inspire Fitness