Produktnummer: 373390
Bowflex

Hantlar SelectTech 1090i

Nu 7 999,- tidigare 11 999,-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Tillbehör

Bowflex SelectTech Stand

Gör din träningsupplevelse ännu enklare med Bowflex SelectTech Stand. Designad för säkerhet och enklare förvaring av SelectTech-hantlar.

Bowflex SelectTech-stativ med tablethållare är en praktisk lösning för lagring av hantlar och användning av teknik, vilket gör den till den perfekta kombinationen av form och funktion. Utformad för säkerhet behöver du aldrig böja dig för att lyfta hantlarna igen. Genom att använda appen Bowflex SelectTech och sätta surfplattan i SelectTech Stands surfplattahållare kan du använda appens program, videoklipp etc. för att göra din träningsupplevelse ännu enklare. Kompatibel med Bowflex SelectTech 552i och SelectTech 1090i.

Specifikationer
– Tablethållare passar alla surfplattor och telefoner
– Storlek: 63,5 x 67 x 68,3 cm
– Vikt: 20 kg

2 999,-
Snabb leverans

Bowflex SelectTech 1090i är en flexibel lösning för styrketräning som ger dig tillgång till hela 17 hantlar, säljda som par. Med bara en enkel justering kan du ändra vikten på varje hantel från 4 kg upp till 41 kg. Detta innebär att du kan välja mellan ett stort antal viktstorlekar för att optimera din träning. Dessutom är hanteln platsbesparande, så att du kan utöva dina övningar även i trånga utrymmen.

För att ytterligare bredda dina träningsmöjligheter kan du ladda ner Bowflex SelectTech-träningsappen, som ger dig tillgång till en mängd olika övningar och träningsprogram. Så med Bowflex SelectTech 1090i har du allt du behöver för att ta din styrketräning till nästa nivå.

Specifikationer:
- Säljs i par
– Variera vikten från 4 till 41 kg i varje hantel.
Du kan välja följande vikter: 4, 7, 9, 11, 13, 16, 18, 21, 23, 25, 27, 30, 32, 34, 36, 39 och 41 kg.
– Storlek 44,4 x 24,2 x 25,3 cm

Är du intresserad av att endast köpa en hantel? Klicka här!

Bowflex

Under de senaste tre decennierna har BowFlex konsekvent varit ledande inom hemgyminnovation, och designat en mängd olika utrymmesbesparande styrka och konditionsprodukter för att ge människor möjlighet att göra vardagliga rörelser.

Ett omfattande produktlager inkluderar ikoniska hemmagym, SelectTech justerbara vikter, stepper-elliptisk hybrid Max Trainer och VeloCore Bike, som lutar från sida till sida för en realistisk åktur. BowFlex träningsprodukter är kända för personalisering och kvalitet, och samlar en lojal fanbas i USA och utanför.

Gå till Bowflex