Produktnummer: 373388
Bowflex

SelectTech Stand

2 999,-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Snabb leverans

Gör din träningsupplevelse ännu enklare med Bowflex SelectTech Stand. Designad för säkerhet och enklare förvaring av SelectTech-hantlar.

Bowflex SelectTech-stativ med tablethållare är en praktisk lösning för lagring av hantlar och användning av teknik, vilket gör den till den perfekta kombinationen av form och funktion. Utformad för säkerhet behöver du aldrig böja dig för att lyfta hantlarna igen. Genom att använda appen Bowflex SelectTech och sätta surfplattan i SelectTech Stands surfplattahållare kan du använda appens program, videoklipp etc. för att göra din träningsupplevelse ännu enklare. Kompatibel med Bowflex SelectTech 552i och SelectTech 1090i.

Specifikationer
– Tablethållare passar alla surfplattor och telefoner
– Storlek: 63,5 x 67 x 68,3 cm
– Vikt: 20 kg

Bowflex

Under de senaste tre decennierna har BowFlex konsekvent varit ledande inom hemgyminnovation, och designat en mängd olika utrymmesbesparande styrka och konditionsprodukter för att ge människor möjlighet att göra vardagliga rörelser.

Ett omfattande produktlager inkluderar ikoniska hemmagym, SelectTech justerbara vikter, stepper-elliptisk hybrid Max Trainer och VeloCore Bike, som lutar från sida till sida för en realistisk åktur. BowFlex träningsprodukter är kända för personalisering och kvalitet, och samlar en lojal fanbas i USA och utanför.

Gå till Bowflex