3x3 Squat Stand

TP #112430

Nu 8 990,00 kr

Spara 4 009,00 kr tidigare 12 999,00 kr
5+ i onlinelager
Tillbehör

American Barbell Squat Stand är den perfekta basen för garagegym, affiliate-gym eller skolutbildningscenter. Vårt knäböjsstativ är tillverkat av högkvalitativa 3x3 11 gauge fyrkantiga stålrör och har stödstag på basen av ramen för maximal stabilitet.

Detta gör att stativet inte rör sig när du lyfter tunga vikter. Stolparna har hål i full längd för att ge dig en mängd olika alternativ för stångplacering, vilket gör detta stativ extremt mångsidigt. Det kan användas för bänkpress, overheadpressar, rack pulls och marklyft.

American Barbell Squat Stand levereras med premium j-krokar som är enkla att justera och mycket säkra att använda. Du kan öka vikten med fullt självförtroende och säkerhet när du tränar med detta knäböjsstativ.

TP #112430
American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Se alla produkter