3x3 Pull Up Squat Stand

TP #372812

Nu 7 990,00 kr

Spara 5 009,00 kr tidigare 12 999,00 kr
10+ i onlinelager
Tillbehör

American Barbell Mammoth Pull-Up Squat Stand är en mångsidig och modulär träningsbas som passar perfekt för garagegym, affiliate eller skolutbildningscenter. Det är utformat med tilläggstillbehör såsom säkerhetsstänger, olika stilar av pull-up-stänger och en verktygsbänk eller justerbar bänk för att erbjuda en mängd olika övningar på en minimal yta.

Vår Mammoth-serie inkluderar j-krokar i sandwichstil, 3x3 11-gauge stål och 3/4" hål som standard, vilket garanterar en hög kvalitet och hållbarhet.

Detta knäböjställ är en av de bästa på marknaden och erbjuder utmärkt prestanda och mångsidighet för alla typer av träningsprogram.

TP #372812
  • Djup: 86 cm
  • Bredd: 122 cm
  • Höjd: 191 cm
  • Kapacitet 400 kg+
  • Säkerhet: skruvfäste finns på ramen - racken ska skruvas på golvet för maximal säkerhet!
American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Se alla produkter