Produktnummer: 112400
American Barbell

AmBar Kettlebells fra 4 - 48 kg

24 kg 24 kg

1 399,-

5+ i onlinelager
Vikt: 24 kg
Snabb leverans

American Barbell strävar efter att tillverka premium kettlebells av högsta kvalitet genom att använda material av högsta kvalitet. Våra kettlebells har en strukturerad yta som ger ett fast grepp och skyddar mot spån och rost. Med en stor platt bas har våra kettlebells utmärkt markfrigång för gungor och ger en perfekt stabilitet vid förvaring. Vi använder massivt gjutjärn för att säkerställa överlägsen ergonomi och hållbarhet, och färgkodar våra kettlebells för enkel identifiering.


American Barbell's kettlebells har en ren och slät finish med en helt platt bas. De har har eliminera eventuella defekter på handtaget för att undvika att klämma huden, något som kan vara vanligt hos konkurrenternas kettlebells av lägre kvalitet. American Barbell använder en strukturerad beläggning som skyddar kettlebells mot rost och skador. Handtaget ger precis rätt dragkraft för att ge ett säkert grepp utan att behöva krita.

Vikt / Färg / Handtagsdiameter (MM):
4 kg / Vit / 26
6 kg / grå / 30
8 kg / Rosa / 29,5
12 kg / Blå / 32
16 kg / Gul / 34
20 kg / Lila / 38
24 kg / Grön / 38
28 kg / Guld / 39
32 kg / Röd / 39
36 kg / Vit / 39
40 kg / Blå / 39
44 kg / Grå / 39
48 kg / Gul / 39

American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Gå till American Barbell