Produktnummer: 112366
American Barbell

Black Sport Bumper Plate

5 kg

599,-

2 I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Vikt: 5 kg
Snabb leverans

American Barbell Black Sport Bumper Plate har en diameter på 450 mm och är utrustade med en kvalitetsinsats i rostfritt stål, vilket gör dem enkla att lasta på stången.

Dessa plattor är ett utmärkt val för alla träningsprogram, inklusive olympisk tyngdlyftning, eftersom de har minimal studs och är byggda för att hålla hög kvalitet till ett mycket konkurrenskraftigt pris. 

Det bör noteras att deras diameter är i enlighet med IWF-standarderna.

Tjocklek:
5KG: 25MM
10KG: 32MM
15KG: 47MM
20KG: 73MM
25KG: 83MM

American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Gå till American Barbell