Produktnummer: 300384
Abilica

Viktskivor 25mm från 0,5kg till 20kg

1,25 kg

99,-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Vikt: 1,25 kg
Tillbehör

W8 Support, 25 mm

Här har vi ett utmärkt val för den som söker ett prisvärt stativ för viktskivor på 25 mm. Detta viktställ kommer med 7 stolpar och är perfekt för att organisera och förvara dina viktskivor på ett säkert och effektivt sätt.

Måtten är: H x L x B = 90 x 46 x 35 cm.
Max belastning är 75 kg pr pigg.
Max belastning totalt är 750 kg

1 499,-
Snabb leverans

Behöver du viktskivor för dina skivstänger eller träningsmaskiner? Våra viktskivor i järn med 25mm hål finns i vikter från 0.5 till 20 kg och är ett prisvärt alternativ. Järnskivorna är klassiska och ger ett hållbart alternativ som är lika prisvärt som det är pålitligt.

Förutom en estetisk förändring som kan uppstå efter år av daglig användning, är våra järnskivor nästan livslånga. De kommer alltid att ha en plats på din träningsutrustning och passar perfekt för hantlar och mindre skivstänger.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica