Color Sport Bumper Plate

TP #112362

999,00 kr

10+ i onlinelager
Vikt

American Barbell Sport bumper viktskivor är tillverkade med en kvalitetsinsats i rostfritt stål för enkel lastning på stången och har en diameter på 450 mm.

Dessa viktskivor är täckta med gummi vilket ger minimal studs och är lämpliga för alla typer av träningsprogram, inklusive olympisk tyngdlyftning. De är byggda för att hålla hög kvalitet vilket är ovanligt för denna prisklass.

Tjocklek:
10 kg: 42 mm
15 kg: 57 mm
20 kg: 72 mm
25 kg: 86 mm

TP #112362
American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Se alla produkter