Multipower Multigym

TP #131120

Nu 34 999,00 kr

Spara 3 000,00 kr tidigare 37 999,00 kr
10+ i onlinelager
Tillbehör

Tillsammans med Bodycraft, erbjuder Abilica en komplett studioserie av styrketräningsapparater som är särskilt anpassade för företagsmarknaden och kvalitetsmedvetna individer. Apparaterna har en robust konstruktion och smarta funktioner som ger smidiga rörelser och hög kvalitet på alla detaljer. Alla produkterna har livstidsgaranti på ramen.

MultiPower är ett kraftfullt multigym som möjliggör många olika övningar såsom bänkpress, bröstpress, skulderpress, pec-dec, rodd, bencurl, armcurl och ab crunch. Det är lämpligt för både företagsmarknaden och hemmabruk med begränsat utrymme eftersom det kan placeras mot en vägg. MultiPower har en unik pec-dec-funktion som ger extra variation och möjlighet att utföra övningar som passar olika idrotter, t.ex. golf och tennis.

Viktmagasinet innehåller 90 kg vikter och rygg- och sätet är justerbart för individuell anpassning och stöd. Roddstationen har en stabil fotplatta och en instruktions-DVD på engelska medföljer.

TP #131120
  • Längd: 210 cm
  • Bredd: 144 cm
  • Höjd: 208 cm
  • Vikt: 240 kg
  • Viktmagasin: 90 kg
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Se alla produkter